Akustikpanel

Læs om hvordan vi kan hjælpe dig med at få en bedre lydoplevelse med akustikpaneler. Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et tilbud

Akustikpaneler eller akustikplader som de også kaldes har mange fordele både i dit hjem og på din arbejdsplads. De er lyddæmpende, miljøvenlige og dekorative.

Godt lydmiljø med smukt træ

Vælger du kvalitets akustikpanel fra WoodUpp, skaber du både et smukt æstetisk rum og god akustik.

Akustikpaneler i træ skaber et naturligt, flot og varmt udtryk. Når de opsættes korrekt, opleves de som en naturlig del af væggen. Mange bruger dem som en del af interiørdesignet selvom de faktisk først og fremmest har en funktionel opgave.

Vi har valgt WoodUpp som vores leverandør indenfor akustikpaneler af flere grunde:

  • Lokal dansk produktion – fabrik i Ribe
  • Filten i produktet er lavet af genbrugsplastik
  • Træet kommer fra bæredygtigt skovbrug
  • Kort leveringstid

Altsammen noget der gør WoodUpp til et bæredygtigt premium produkt.

Derfor er god akustik vigtigt

Det kan være svært at høre hinanden hvis akustikken er dårlig i et rum. Det skaber dårlig støj og man kan opleve at være udmattet, da man bliver stimuleret af larmen omkring sig. Derfor er der i dag mere og mere fokus på lyddæmpning – også i private hjem – der kan lave en lydabsorbering.

Akustikpaneler skaber en god akustik, og I kan derfor bedre snakke sammen derhjemme, holde møder på arbejdspladsen og i det hele taget skabe en bedre lydoplevelse.

Hvor kan du bruge akustikpaneler?

Din fantasi sætter grænser for hvor akustikpanelet skal monteres, men formålet er også vigtigt. Det kan være at du alene vil forbedre lydoplevelsen eller at du også vil skabe en hyggelig stemning i rummet ved at beklæde en væg eller loft med akustikpaneler. Det kan i hvert fald være oplagt at bruge i:

  • Dit hjem: køkken, stue, soveværelse, børneværelset, entréen mm.
  • Arbejdspladser: receptionen, mødelokaler, kantine, storrumskontor mm.
  • Uddannelsesinstitutioner
  • Børnehaver, SFO’er mm.
  • Restauranter og caféer
  • Frisører, massører og andre lign. fagområder

Vi klarer opsætningen

Vi hjælper dig med at vurdere hvad der er den helt rigtige løsning for dig. Vi kommer med anbefalinger for hvor meget af rummet der skal dækkes med akustikpaneler for at skabe god akustik, og tager farveprøver med så du kan være sikker på at vælge den rigtige farve der passer ind i din indretning.

Vi tager mål, sørger for køb af akustikpanelerne og montering.

Som reference kan vi bl.a. nævne selveste WoodUpp. Vi har nemlig stået for opsætning af deres kontor og showroom. 

Kontakt os allerede i dag for en bedre lyDoplevelse

Vi står klar til at hjælpe dig. Ring i dag på 22 11 02 28 eller brug vores kontaktformular, så vender vil tilbage snarest muligt.