Isolering af etageadskillelse

Læs om hvordan vi kan hjælpe dig med isolering af etageadskillelse. Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Få et tilbud

Økonomisk god investering og bedre indeklima

En etageadskillelse er imellem etagerne i et hus eller imellem to lejligheder i en ejendom. Mange ældre etageejendomme og huse har ikke en isoleret etageadskillelse, faktisk de fleste bygget frem til 1970’erne.

Du sparer en del penge på varmeregningen ved isolering af etageadskillelse, fordi varmen ikke siver igennem etagerne og ud af bygningen. I stedet kan du beholde varmen inde i rummet, hvilket betyder en stor årlig besparelse på varmeregningen.

De væsentligste grunde for isolering af etageadskillelse er:

  1. Træk i etageadskillelsen ventilerer varmen væk hvilket resulterer i kolde gulve i etagen ovenover
  2. Lyd: ved isolering af etageadskillelse undgår du støj fra etagen ovenover samt mellem lejlighederne

Fordele ved isolering af etageadskillelse

Udover en lavere varmeregning, kan der nævnes en del fordele ved at isolere etageadskillelser:

  • Et bedre indeklima
  • Forbedret lydisolering
  • Undgåelse af kolde gulve
  • Reduceret CO2-udslip, miljøvenligt
  • Værdistigning af boligen/ejendommen

Højkvalitetsprodukter

Vi arbejder med to forskellige isoleringsprodukter – Papiruld og ISOVER InsulSafe® fra Saint-Gobain ISOVER. Stærke, afprøvede produkter, med fokus på miljø og bæredygtighed.

PAPIRULD

Papiruld

Et isoleringsgranulat, som sikrer dig en ensartet isolering, som lukker af for sprækker, hvor varmen ellers kan slippe ud. Det er produceret af overskuds- og genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk isolerende effekt i modsætning til massive fibre.

Det er én af årsagerne til, at aviser har været anvendt som isoleringsmateriale i over hundrede år.

InsulSafe

Et løsuldsisoleringsprodukt som er naturligt og består af 100% glas, hvoraf 80% kommer fra genbrugsglas fra flasker og vinduer. Det kan hverken brænde eller optage fugt. Det har en minimal sætning på under 1%, hvilket gør den velegnet til bl.a. hulmursisolering.

InsulSafe er fri for skadelige stoffer og kan derfor bruges til miljømærkede byggerier.

Hvordan hjælper vi dig?

Vi starter med et isoleringstjek, for at afgøre hvilke forbedringsmuligheder der er og vi kommer også med en vurdering om hvilket isoleringsmateriale og isoleringsmetode der bedst vil egne sig til netop til din situation.

Isoleringstjekket er gratis, og vi sender derefter pris på arbejdet samt et bud på besparelserne ved investering i isolering af etageadskillelsen.

Skal du have hjælp til isolering af etageadskillelser, så står vi til rådighed for både private og erhverv i hele Syddanmark.

Kontakt os allerede i dag

Vi står klar til at hjælpe dig. Ring i dag på 22 11 02 28 eller brug vores kontaktformular, så vender vil tilbage snarest muligt