Om os

Læs om os og hvad vi kan tilbyde. Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Få et tilbud

Indehaveren af Isolering Sønderjylland, Henrik Øllgaard, uddannede sig til tømrer for over 20 år siden og valgte at blive selvstændig. Udover at være en habil tømrer med solid erfaring bag sig er Henrik også autoriseret isolatør med speciale i indblæsning af isolering.

Isolering Sønderjylland – en del af virksomheden Øllgaard Byg ApS – er en lille virksomhed, hvor kundeservice og godt håndværk er i højsædet. Når du handler med Isolering Sønderjylland, taler du direkte med fagmanden og skal derfor ikke igennem andre mellemled.

Fokus på miljøet

Udover kvalitets arbejde indenfor tømrerområdet, tilbyder vi isoleringstjek og udførelse af effektiv isolering, der resulterer i energibesparelse og bedre indeklima. Vi tilbyder også hjælp til et sundt indeklima ved brug af akustikplader i lækre og bæredygtige materialer.

Din sikkerhed for godt håndværk

Vi garanterer godt håndværk hos Isolering Sønderjylland. Vi er autoriserede isolatører, uddannet tømrere og anvender de bedste isoleringsmaterialer fra anerkendte leverandører.

Vores kunder

Vi udfører arbejde hovedsageligt i Syddanmark. Det er både for erhvervskunder, private kunder og som samarbejdspartner til andre håndværkergrupper.