Loftisolering

Læs om hvordan vi kan hjælpe dig med Loftisolering. Kontakt os hvis du vil høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Få et tilbud

Mærkbar isoleringsevne og en væsentlig lavere varmeregning

Udgifter til opvarmning er høje og står for en stor del af den samlede energiforbrug. Det er derfor spild af penge, at have en stor varmeregning pga. for dårligt isolerede lofter. Det er til gengæld en god investering at loftisolere da tilbagebetalingstiden på din investering er ganske kort.

Dårlig eller manglende isolering af lofter kan have negative følger for din bolig. Risiko for fugtdannelse i etageadskillelsen eller skimmelsvamp er tilstede. 

Fordele ved loftisolering

Udover en lavere varmeregning, kan der nævnes en del fordele ved at loftisolere:

  • Et bedre indeklima
  • Reduceret CO2-udslip, miljøvenligt
  • Bliv fri for skadedyr på loftet: 
  • En efterisolering tager typisk 1-2 dage
  • Vi monterer også gerne ny loftlem
  • Værdistigning af boligen

Højkvalitetsprodukter

Vi arbejder med to forskellige isoleringsprodukter – Papiruld og ISOVER InsulSafe® fra Saint-Gobain ISOVER. Stærke, afprøvede produkter, med fokus på miljø og bæredygtighed.

PAPIRULD

Papiruld

Et isoleringsgranulat, som sikrer dig en ensartet isolering, som lukker af for sprækker, hvor varmen ellers kan slippe ud. Det er produceret af overskuds- og genbrugsaviser, som består af hule cellulosefibre, som har en fantastisk isolerende effekt i modsætning til massive fibre.

Det er én af årsagerne til, at aviser har været anvendt som isoleringsmateriale i over hundrede år.

InsulSafe

Et løsuldsisoleringsprodukt som er naturligt og består af 100% glas, hvoraf 80% kommer fra genbrugsglas fra flasker og vinduer. Det kan hverken brænde eller optage fugt. Det har en minimal sætning på under 1%, hvilket gør den velegnet til bl.a. hulmursisolering.

InsulSafe er fri for skadelige stoffer og kan derfor bruges til miljømærkede byggerier.

Hvordan hjælper vi dig?

Vi starter med et isoleringstjek, for at afgøre hvilke forbedringsmuligheder der er og vi kommer også med en vurdering om hvilket isoleringsmateriale der bedst vil egne sig til netop til din situation. Vi taler også om hvordan du gerne vil bruge dit loft fremadrettet så vi kan sørge for en gangbro eller nyt gulv hvis loftet bliver benyttet.

Isoleringstjekket er gratis, og vi sender derefter pris på arbejdet samt et bud på besparelserne ved investering i loftisolering.

Skal du have hjælp til loftisolering, så står vi til rådighed for både private og erhverv i hele Syddanmark.

Kontakt os allerede i dag

Vi står klar til at hjælpe dig. Ring i dag på 22 11 02 28 eller brug vores kontaktformular, så vender vil tilbage snarest muligt.